Malmö och kärlek

Jag har det så bra. Imorse var jag och Hanna och provade Bikramyoga. Det var svettigt, precis som jag hade föreställt mig. Köpte ett tiodagarskort så nu kan jag pendla till malmö av två anledningar när jag befinner mig i Helsingborg. Skönt att hålla igång yogan dessvärre glömde jag min yogamatta hemma... Hade tänkt att utföra yoga i lägenheten med havsutsikt. 

Här är länken till stället vi var på, väldigt underbart:)

http://www.bym.se

Tiden

Jag hoppas bli rik nu när jag ska bli konsult och så småningom jobba i det rika oljelandet i väst. Jag vill bli så rik att jag kan köpa en statusklocka. Så länge får jag väl nöja mig med att gå in på ur & penn eller nåt... Eller köpa en dålig kopia i Indien.



Fixa och dona

Idag är det en fixardag. imorgon åker jag till Skåne i två veckor för att hänga med vänner och jobba. Jag kommer vara i Malmö först och sen skall jag bo i Helsingborg i en lägenhet vid havet!!!! Kan inte tro att det är sant. Jag ska försöka bada varje dag. Det ligger två kallbadhus precis nedanför:

http://www.kallis.nu/

http://www.panoramio.com/photo/2108424

Förutom att bada kommer jag umgås med de här töserna som jag inte träffat på länge. Midsommar kommer min man ned.



Det kommer bli ett spännande äventyr känner jag på mig.





Skönt att vara ledig...

Idag är det måndag och många sitter inne och svettas på sina jobb. Jag däremot är ju ledig och kan göra vad jag vill. Har precis ätit frukost på balkongen (smoothie gjort på hallon, blåbär, naturell yoghurt, ingefära och linfrön + ett ägg). Har ordnat ett ärende och skall snart bege mig till parken med Maja och Artur (som också de är lediga).
Ikväll blir det yoga.

Inte alls dum dag.



RSS 2.0