Rea är kul

Var en sväng på REA:n. Skönt att komma ut bland folk. Efter fyra nätter är man aningen asocial.
Hittade dessa fabulösa + lite annat.

image93
image94
Så snygga, kan ha till vardags och funkar till allt. Smidiga helt enkelt.

Var en sväng på Karen Millen och där kan man bli sjuk av alla snygga klänningar. Fast de är egentligen inte rikrigt min stil. Nu kör jag ihop en "Önskeoutfit" Dessa pjäser vill jag ha 2008.

image95
bild från karenmillen.com

image96

bild från mytheresa.com

Cosmogirl

Oj, så länge sedan det var jag intog en Cosmo. Det har berott på att Stockgolm inte haft något ställe som levt upp till stämningen som krävs en Cosmo. Men nu finns det alltså ett, Skrapan.
image92

Sist jag intog Cosmo´s var när jag bodde bakom "skatteskrapan". Jag var så kär i denna skrapa att jag tillägnade min älskade karl en dikt om den. Det är något visst med rå betong...
Kan ibland sakna den, att sitta i mitt fönster, lyssna på Tindersticks med en cigg i fönstret.
Längtande efter det oupplevda och vackra.
Därför är det en hyllning till livet att Skrapan tagit revansch. En hyllning till drömmar.
Det kommer bli många kvällar där känner jag på mig...

Något att vila ögonen på...

Trillade över den här bilden och blev nostalgisk...
När vi var i Berlin i höstas satt vi nämligen ett bord ifrån denna karl och hans fru på en fantastisk restaurang. Hade inte känt igen honom men såklart så gjorde min fotbollstokiga karl det. Frun var något av en
Posh kopia och tyvärr såg de inte så lyckliga ut.

image91

Bild från posh.se



Hår

Nu är klapparna klappade, tar längre tid än man tror. Hade lite udda grejer att slå in också.
 
Var hos frissan igår, kan inte förstå att det var tre månader sedan sist. Har som sagt bestämt mig för att spara ut. Har väldigt tunt hår men hoppas jag kan få det nåtsånär likt henne (Ally Hilfiger):

image90

Bild från style.com

Nåväl, känner mig fräsch att ha fått håret upppiffat samt bryn och ögonfransar. Tänk om man kunde få håret stylat varje dag då hade man kännt sig lite snyggare oftare, tror jag...

Julstämning!

Åh, det är frost på marken och kallt ute! Alltså det är nästan lite som snö.... Tillräckligt för en nurse att få julkänslor i varje fall. Skall jobba natt och har hela dagen på mig att slå in paket och förbereda mig för min alldeles egen jul, hi hi.

image89

bild från thesartorialist

Härligt avslut på givande dag

Idag var sista EKG dagen, så nu är jag ett fullbordat proffs, hi hi...
Har haft vänner på middag och nu kollar de på fotboll, det vill inte jag göra utan skall istället ägna det sista av kvällen med nya ELLE och Damernas.

Fick även ett härlig bokpaket men de skall jag ha på lut...

God kväll/ the nurse

Trött i huvudet och ombytlig

Jösses, har suttit i "skolbänken" hela dagen och lärt mig om QRS komplex, P- vågor och skänkelblock... Mätt och räknat och hållt på. Alltså har jag varit på en EKG kurs. Riktigt kul men oj vad min hjärna är kokt nu. Igår på jobbet hade jag funderingar på att börja med Psykiatri igen då jag vårdade en sådan patient, har nämligen jobbat på psyk en gång i tiden och hade glömt att det ju faktsikt är väldigt kul. Oj oj, ombytlig idag...

Nu en Powernap och sedan blir det löpbandet/ Ciao



bild från Wikipedia

Crap

Jag har lyckats med konststycket att slarva bort mina fintrosor nu när jag tvättat. Jag som har BH till och allt. Hur kan man göra det? har letat överallt.... Så stört.



bild från figleaves.com

Tillbaks till verkligheten

Svävar fortfarande på små fluffiga moln vädret till trots... Vardagen känns inte lika betungande trots att jag har jobbat en extra natt inatt.
Ikväll blir det julstök för det orkade vi inte med igår. Det skall bli kul att få upp lite julsaker eftersom jag kommer stanna i Stockholm Julhelgen.

Ta ta/ the nurse



Som att vara med i en film

Helgen gick verkligen i kärlekens tecken. Hotellet var fantastiskt! Det bästa av allt var att vi blev uppgraderade till deras finaste svit, bröllopssviten 704. Det kändes lite roligt, hi hi.
Stockholm var helt plötsöligt New York och jag var förvandlad till en "Princess in Manhattan".











Efter Champagne och bad begav vi oss till Folkoperan och såg Zara Leander. Den var riktigt bra och ganska mycket teater. Drogs in i handlingen och försvann till ett glamoröst Nazityskland. Hemskt men vackert illustrerat. På kvällen åt vi en underbar middag på hotellets Bistro och sedan några drinkar i deras cocktail bar.



På morgonen fick vi frukost på sängen! Åh vad vi inte ville lämna!





Vilket fantastiskt sätt att fira våra fem år tillsammans på, underbara man!

RSS 2.0