Blonder then before...

Nu är jag hemma och mellanlandar. Har haft en skön dag på salongen och har gjort en del nödvändig shopping.
Nu skall det sviras om för en utekväll med tjejerna.
Ha en riktigt bra helg allesammans!




Frisyrval

Nu skall jag strax iväg till frissan och få mitt barr uppstyrt. Ska bli hur härligt som helst!
På lördag är det stor fest och min kompis Zandra är så underbar och skall sätta upp mitt hår. Därför lägger jag upp några bilder (har bara hunnit hitta två, jättesvårt!) så hon kan se nu (och ni andra också såklart).





So Long! the Nurse

Obssesed

När jag börjar kolla på något TV program som jag gillar (på nätet där man kan kolla på alla avsnitt på en gång måste tilläggas) brukar jag bli besatt. För ögonblicket är det Stjärnorna på slottet som figurerar i mitt huvud. Tycker de är så djupa, innerliga och intelligenta. Tänk att få ha sådana diskussioner!
Det andra jag är besatt av är Rachaels Zoes program. Jisses vilka kläder, man blir ju galen. Skall försöka få ihop en outfit nu till ikväll och låt oss inspireras av hennes underbara stil:










bilder från style.com

Ha en bra helg gott folk!

Axlarna

Jag gillar att axlarna skall överdimensioneras så att axlarna på så vis kommer i skymundan. Titta bara:


Chloé RTW -09


Chloé RTW -09


Lanvin RTW -09


Lanvin RTW -09


Balmain


Ny träningssäsong

Nya tag 2009. Känns härligt att vara "igång" igen efter Jul och allt. Denna vår blir det yoga för fulla muggar och löpning på schemat. Har anmält mig till en Rocketkurs som är en utformning av Ashtanga yogan. Har gått ett fåtal sådana pass förra terminen och tyckte det var galet kul. Den kursen börjar imorgon och vi får hoppas att träningsvärken från yogan i måndags har klingat av något....

Mamma var uppe en snabbis mån-tis och vi gick som vanligt till Adidas outlet, ett hett tips om du är i Sjöstaden. Ibland kan man göra riktiga fynd, som  jag gjorde nedan (yogalinne 77:- och sporttop 45:-):



Nu skall jag gå och handla lite middag för sen blir det jobb...
Ciao!

Vinterskrud

Nu är jag hemma hos fifi och hennes "väskfabrik". Ni skulle bara veta hur många snygga väskor det finns här... Man blir galen. Om ni går in på hennes sida får ni se ett välbekant ansikte;).

Nu ska vi åka in till Skövde, hon skall hem och jag ska hämta pappsen på sjukan. Han är så mycket bättre nu så det känns bra att bege sig hem till Stockholm ikväll.

So long! The nurse

Ett litet stöd

Jag och min man har gått och blivit faddrar till ett litet barn i Afrika, Togo närmare bestämt.
Igår fick vi papprena och ett helt bedårande foto på den lilla flickan. Hon var så färgglad och söt så våra hjärtan höll på att brista.
Det känns verkligen bra att kunna hjälpa en familj på 11 där de knappast har råd att äta två mål om dagen.
Det skall bli spännande att följa projektet och vem vet, en vacker tag kan man ju åka och hälsa på.



www.barnfonden.se

Back to vardag

Jaha, nu sitter jag här igen med min kaffekopp och ett lass fruktsallad med keso. Antar att vardagen har smusslat sig in. Igår åkte julsakerna ut och snön är ju borta.

Jag har som vanligt massa ny inspiration så här i början på det nya året. Det skall tränas och ätas nyttigt. I år får det nyårslöftet dock hamna lite i skymundn för mitt nya större löfte. Jag skall försöka börja spara pengar och jag har en plan. Får se hur längre den motivationen sitter i sig.

Idag skall jag jobba mitt sista pass av sju, sen imorgon bär det av till hemstaden igen för pappsen är sjuk och ligger på hospitalet. Som tur är mår han bättre nu. Men det har varit allvarligt och jag har varit jätteorolig. Skall bli så skönt att få hälsa på han. Nu har han eget rum också (låg på intensiven först), det är ju en lyx när man är på sjukhus.

Så här får ni ett kort på min fina pappa och man. Från i somras och förra. Nu börjar det gå mot ljusare tider:)
 






Nu skall jag kolla på 4:e avsnittet av The City, ciao!

Örhängen

Bland alla tjusiga, uppsnofsade och leende människor på Golden Globe fanns det många snygga örhängen...
Kanske dags att överväga om man inte skulle sticka hål i sina egna?








bilder från posh24.se

Bildkavavalkad

Här kommer lite bilder från mitt lov:


















Härliga accesoarer

Är inne i  en accesoarperiod. Finns det något härligare än att känna sig piffig med udda accesoarer?
När jag var i Malmö över nyår köpte jag ett fantastiskt halsband och ett armband. Får visa bilder när kameran är tillbaka.
Så länge kan ni njuta av dessa underbara från YSL:





Winterwonderland

Idag blir det promenad med vännerna inklusive gudsonen i vintern. Härlig fräsch start på dagen.
I eftermiddag skall jag och mannen ta oss en titt på denna utställning. Har velat gå på den så länge nu så jag är riktigt förväntansfull! Så blir det väl någon trevligt bit mat efter det. Inte en så dum trettondagsafton.

So Long!


bild från liljevalchs.com

Den som väntar på något gott...

Jag väntar på min kamera som jag glömde i Malmö. Utan den ingen bloggning. Den är på Posten någonstans i Sverige så håll ut!

Adios!

RSS 2.0