Gorgeous women

Denna kvinna tog musten ur mig när jag tittade på alla avsnitt av Real Houswifes. För det mesta helt fantastiskt stil, sen gillar jag inte hur hon verkar vara som person men det är en anna sak... Förstår att männen när tokiga i henne och de andra fruarna avis...









Bye for now!

Vaknar som konsult

God morgon! Idag är inte vilken dag som helst utan det är dagen som jag slutar jobba för landstinget och är min egen! Hur fantastiskt är inte det? Från och med nu bestämmer jag över mina egna tider och mitt eget liv, hehe. Känns väldigt skönt. Men,,,

... Det är sorgligt att lämna min arbetsplats som jag varit på i två år, jag har trivts så himla bra där och alla kollegor är underbara. Ikväll kommer de hem till mig för lite knytkalas och skumpa. Underbara:) Nu måste jag bara få mig från datorn och börja förbereda lite snacks och dylikt.



Salut!

Små ljusglimtar

Är allmänt hängig, förkyld och jobbar natt. Inte den bästa kombinationen men jag står ut tack vare att det finns Kokosyoghurt hemma och massa avsnitt av Desperate Housewifes of New York, bra underhållning när hjärnan är som kola...


Bye for now

12.50:-

När köpte man något för 12.50:- senast? Ingen aning, förutom att jag gjorde det igår. Ett par helt OK solglajjor att ha på stranden. Bättre fynd är svårt att hitta.

Var och inhandlade diverse småsaker som behövdes fylla på i badrumsskåpet inför semestern, (inpackning, solcreme, hyvlar m.m.) och sprang helt enkelt på glasögonen på Åhlens.
Nu börjar jag väl inse så smått att sol, bad, sena nätter och ljuv musik är nära.



Nu Kaffe!

5 nattpass kvar till semestern!

Nu har det gått upp för mig att jag snart har semster, tre fantastiska veckor i Barcelona! Har faktsikt inte tänkt på det alls utan har haft fullt upp med livet runtomkring. Har jobbat väldigt mycket senaste tiden.

Denna gång går jag inte bara på semester utan jag slutar faktiskt mitt kära jobb. Skall bli sorgligt men det är spännande att stå inför nya äventyr!

Skall ha en fest här nästa fredag med alla underbara kollegor så igår förberedde jag lite genom att baka bröd och bullar. Jag hade trevligt sällskap, Maja och Artur hjälpte till.



Nu ska jag äta frukost, se you soon!

RSS 2.0