The new black

Nu är den införskaffad!



Kommer från Zara



Trögt...

Har världens trögaste internet här i lägenheten, mobilt är ingen hit... Kan inte installera trådlöst för vi som bor här är ju inte skrivna i Norge... men men. Hursomhelst skall jag få en ny dator på fredag som min bror kommer upp med. Jag har köpt en MAC, wiiii!!! När den har anlänt och jag är ledig skall jag bosätta mig (ännu mer??) på Waynes. Love that place! (de har såklart trådlöst).
Well, nu skall jag äta upp min fruktsallad och sen kila ned på ett yogapass. Adios!




Ekologi

Hallojsan!

Nyss hemkommen efter en trevlig kopp på stan. Blev inget kaffe men en fruktjuice på mango, jordgubbar och blåbär. Är verkligen inne i ett stim!
Förra veckan var det shopping på schemat då jag följde med en vän för å handla kakel och parkett. På samma ställe som parketten fanns en hel uppsjö med ekologiska matvaror, titta bara!


Olivolja, aloverajuice, ricemjölk, tofukorvar, blåbär, kokos, pasta...

Till Lunch blir det tofukorv, matvete och bönor:)





Hälsobloggar

Sitter och njuter av min frukost som jag äter efter jag varit och tränat. Smakar så mycket bättre att äta då:) Brukar besöka Julias inspirerande blogg och hon skrev idag och frågade efter tips på hälsobloggar. Jag tycker hennes är en stor inspiration och har svårt att hitta bra hälsobloggar som faller mig i smaken. Ska kolla runt lite idag och se vad jag kan finna.

Frukosten består av nybakat bröd från bageriet, en med ost och en med avocado, tabasco och alfagroddar. Ett ägg till det.



Igår tog jag en promenad innan frukost som jag åt hos en vän. Hon hade rismjölk till müslin. Det måste jag säga var jättegott, med extra mandlar, kokos och linfrön kändes det som en riktigt yogisk frukost. Vi åt det varje dag på retreatet jag var på i höstas. Supergott och man håller sig lagom mätt länge.



Adios!






Sköna söndag

Härligt med ledighet... Nyss vart hos grannen och fikat. Snart blir det träning. En riktigt skön söndag helt enkelt. Matchar med en bekväm outfit:)










Utelivet

Så var man hemma igen efter ännu en kväll ute på byen. Skulle egentligen haft besök av en vän hemifrån men flyget var ju inställt av någin konstig anledning (hmmm..). Har gjort stan med My istället inte fy skam det inte. Igår var det full rulle med födelsedagsfest och helkväll med mycket Champagne. Får lite hybris när man är ledig här eftersom det inte är så ofta (andra gången sen september som jag är ledig en helg i Oslo).

Ikväll blev det middag med kollegor och sen en liten utgång på BAR. Mycket trevligt. Nu en god natts sömn och en ledig dag förhoppningsvis imorogn. Natti natt.





Söt dessert


Söta vänner


Söt stämpel


Hemma SPA

Nu kör vi på, orgie i skönhet. Var ju på SPA i helgen och fick med mig lite produkter hem (som vanligt). Lättlurad som jag är går jag på varenda försäljningsknep... Har ju såååå torr hy, sååååå mycket orenheter. Haha;) Får se om jag blir snyggare nu då, med två masker borde ju mirakel ske!!



Ny mask från aromatherapy, skall få bort porisarna på näsan. Den andra masken ger fukt och kommer från Kerstin Florian.


Tada!


Nu får det vara nog

Haha, på dåliga vanor. In med det fräscha och ut med det giftiga! Haha;)
Är så inspirerad till å leva lite sundare. Våren har varit fylld med roliga utgångar och mycket fest men det är ju inte bra för varken figuren eller levern... Nä nu blir det groddar, frön och inom snar framtid en detox. Min kompis läser till Auruveda terapeut så hon skall hjälpa mig. Lovar att hålla er uppdaterade:)

Börjar lite lätt med fräscha ting (i frysen ligger dock en härlig yoghurtglass med fudge...)


Solig dag

Idag blev första Latten på Café ute avklarad. Fler lär det bli...



Helgen med stor H

Oj hoppsan vilken fantastisk helg det blev! Träffat fina vänner, vart på SPA och haft Möhippa. Späckat schema och massa skoj. Här får ni helgen i bilder:









Skål!



Café a lait

Denna juva morgon bjöd på spinning och en härlig frukost efteråt bestående av Café a Lait, ägg och ostmacka. Färgen på Café a lait är så fin att jag började grunna ännu mer på Trenchcoats... Var ute och provade några igår på Zara men det var för ljusbeiga. Vet inte om jag är typen som går runt i Trench, lite svårburet plagg på något vis. Snyggast är egentligen 70-tals stylingen med en sliten variant eller Audrey Hepburn stilen. Här kommer lite inspiration:








Från Monclear (net-a-porter)


Från Burberry (net-a-porter)


Från A.P.C (net-a-porter)


Shades

Nu skall jag studsa ut och gå på yoga. Hade gärna gjort det iklädd dessa:


bild från balenciaga.com

Adios!


Läggdags...

Nej, nu skall jag gå och knyta mig. Kan bara inte sluta surfa runt för å finna en vårkappa. Vet att jag ändå inte kommer köpa någon på nätet men försöker i varje fall finna inspiration. Den här från La redoute ser rätt bra ut. Vill ha en klassisk kappa med något speciellt snitt. Ja, ja...

Natti natt




PEPP!

Nu är det sablans dags att börja gå in för årets fräschör, d.v.s. formen inför sommaren. Träningen är i gång, så det blir att börja ta i mer och äta bättre och dricka minmdre... Haha;) Har ett bra motivationstips. Gå in och kolla bikinis på victoria secret. Kan inte annat än vilja träna varje dag så...


bild från victoriasecret.com

Nu blir det sushi och Misosoppa till middag. Härligt härligt.

Go kväll!


Påsken so far

Jobbar hela påskhelgen men har haft kvällarna fria. I förrgår hade vi tjejmiddag och de som inte jobbade gick vidare.









Ikväll på självaste påskafton blir det middag och ett glas vin. Är så sliten efter jobb och skall börja tidigt imorgon med. Vädret har spruckit upp så det är en riktigt fin kväll:)

Hoppas ni har det bra, en riktigt Glad Påsk önskar jag er!


Bikini inspiration

Har en idé om att jag vill se ut som en Bondbrud till sommaren, Ursula Anderson ungefär:




Här kommer några fina:




Från Nelly. se (Vitamin A)




Från Ellos.se




Från Ellos.se


Påsken

Hejsan!

Har haft en galen tid med mycket jobb, träning, fest, en Alpresa och trevligt umgänge:)
Önskar många gånger att dygnet hade fler timmar, haha.
Skall jobba hela Påsk och äta påskmat med bästaste tjejerna. Har handlat för ett helt rygbylag, ägg, caviar, räkor, ostar, lax, godis, sill m.m. m.m.... Mumsfillibabba, haha.

Först blir det det dock en promenad och prata igenom gårdagskvällen. Här kommer lite bilder på de fina:






Glad Påsk!



RSS 2.0