härlig helg förra veckan

Förra helgen var sista sommarhelgen enligt meterologerna. För mig stämde det precis då jag och pappa tog sista doppet i havet. Lite kallt var det men ett härligt slut på sommaren.

image35

Dagen efter bar det av till Barkaby outlet som inte hade så mycket "höstigt" att erbjuda. Var mest gamla sommarvaror som de reade ut. Whyred hade dock en hel del fina skor bl a. Köpte lite höstblommor på plantagren istället, inte fy skam det heller. Här kommer ett litet plantage.

image36

image37

Thats it for now/the nurse

Liten shopping igår

Tog en repa på stan igår som sagt. Vill inte frestas att handla dock, pengaran skall ju sparas till Berlin.
Men dessa företeelser kunde ej motstås.

image30

De var på REA från Nilsons, nagellacket är från Essie i nyansen Jam N´Jelly.

image33

Denna Scrub kommer från Apivita och är fantastisk. Alla deras produkter är underbara, känns naturliga och med härliga dofter som piggar upp. De säljer små förpackningar av allt så man kan prova sig fram lite. Denna köpte jag på Åhlens City.

image34

Fotot är lite udda men detta är ett par strumpbyxor från H&M, de är i 80 denier. Har inte provat dem än men jag hoppas att de är riktigt täckande, för det vill jag ha till hösten. Helst tillsammans med höga klackar och någon fin klänning, kanske i lejongult. Lejongult kommer jag bära mycket i höst!

Höll ganska hårt i plånboken på min shoppingtur, men det börjar fyllas på med mycket fint till hösten. Det kändes inspirerande. Har börjat inse att hösten är på ingång... Nu skall jag sätta mig på balkongen och njuta lite av solstrålarna som för närvarande verkar titta fram.





Favorit i repris

Var på "sminkparty" i fredags hos min Frisör på strandvägen. Därefter stannade vi kvar och drack vin och hade väldigt trevligt. På vägen hem var vi tvungna att kolla in utelivet på Hotellet:

image29

Sov sedan över hos Å och på morgonen åt vi fantastisk frukost på hennes takterass i morgonsolen. Tog sedan en shoppingrunda, ska lägga upp lite bilder på inköpen men nu måste kameran laddas och mina batterier likaså, ska iväg och träna en sväng.

So Long/the nurse

Blöt kväll igår...

Var ute med en kompis igår, vi skulle bara ta en afterwork på hotellet. Det slutade givetvis inte med ett glas utan vi tappade räkningen. Men kul hade vi det. Är lite sliten idag men nu skall vi iväg till en kompis lantställe och ha kräftskiva, puh... Ska passa på att bada så mycket som möjligt också. Trevlig helg på er!

image28



Fint väder!!!

image27Idag har jag jobbat, men det hör egentligen inte hit. Det är fint väder!
Vad jag vill säga är att det hade varit skönt att ligga på stranden hela dagen.
Istället blev det en timme, inte fel det heller. Ett dopp också!
Nu ikväll har vi grillat på balkongen, jättegoda kryddiga italienska korvar och hemlagad tomatsås med vita bönor. Mums.

Bilden är från ett annat tillfälle, men ni förstår grejen./ the nurse



Nöjd med gårdagen

Det är så skönt att vara ledig en vardag! Har haft sovmorogon och dricker en smoothie gjord på Hallon, yoghurt, banan och wheat germs. Ska snart iväg och träna och sen kommer M och hämtar mig för vi skall ta en utflykt med bilen. Tänkte åka till Sigtuna och äta våfflor eller liknande. Vi hade räknat med fint väder och playan idag eftersom vi dansat en soldans, men det sket sig.

 Hade det jättetrevligt igår med mitt frisörbesök. Min frisör är världens underbaraste! Därefter mötte jag upp mina kompisar. Vi satt hela kvällen på East och sörplade Tiger öl och pratade om vad vi skall göra med våra liv. Alla är vi sjuksköterskor. Om det blir som vi tummade på igår bär det av till Norge nästa år och sen långresa.

Här kommer en bild på frisören dagen efter...

image24


So Long/the nurse

Längtar tills imorgon

Imorgon skall jag klippa mig! Så lycklig! Därefter skall jag möta upp två vänner för att ta en drink.
Så härligt att vara piffad!
Hoppas det är fint väder så vi kan sitta på någon glassig uteservering och lapa sol. Är dessutom ledig på fredag.
Så här härligt hade vi det i Barcelona...

image23

P.s. Grannens klänning var såå snygg (måste varit Missoni), suck.. D.s.

RSS 2.0