Klänning

Har redan bestämt vad jag skall ha på mig ikväll, den här gamla trasan:



Nu skal jag ut på julklappsjakt! So Long:)

Helg helg helg!

Och så äntligen är det helg, jag är ledig hela två dagar! Lyckan är total.
Nu blir det en smoothie och sen lite fix hemma, därefter blir det ut på stan och träffa upp mannen, sen får vi se vad som händer.



Have a good one!

Festhelg?

Denna helg kan bli hur galen som helst, vi är bjudna på 4 fester jag och min man.
Dessutom går jag av mina nattskift imorgon och har vänt på dygnet.









Snygg som få

Denna kvinna är bland det vackraste som finns, dessutom bär hon upp kläder som ingen annan.




bild från theskinnywebsite.com

Bokmani

Tror det är dags att beställa från Adlibris snart. Om ni inte gjort det tidigare kan jag varmt rekommendera det, ingen frakt och det går fort och smidigt. Har dock lite böcker i bokhyllan som jag måste läsa ut först...

Nyligen avslutade jag den här boken, väldig läsvärd och lite annorlunda. Har fått mycket uppmärksamhet i USA och det är nog inte så konstigt, läs den så förstår ni vad jag menar.  Skall ta med den hem till min kompis i Jul så kan hon läsa den. En stor del utspelar sig i staden Ubud på Bali där vi var och hängde två gånger under vår Asienfärd för många år sen.



I bokyllan hittade jag den här som jag nyss börjat, har läst första boken och tyckte den var fin. Väldigt vackert språk om än lite melankolisk.

Om jag inte hade en bok att läsa skulle jag skicka efter den här, den vill jag verkligen läsa.

Har ni några bra boktips?

Åh se det snöar, åh se det snöar....

Hej! Man kan säkert tro att jag har gått i ide men det är inte sant. Däremot har jag befunnit mig på jobbet veckans alla sju dagar och därför inte haft något vidare att komma med. Nu är jag ledig (i en dag) så då kanske inspirationen tornar upp sig.
Vi kan ju konstatera att det snöar och på något vis känns det udda och inspirerande. Det blir nog till att rensa igenom garderoben idag, hitta någon ny bok att plöja i bokhyllan samt kolla på TV. Det enda ansträngande blir yogan ikväll.

Så, nu vet ni att jag lever. Ha en fin dag i snön och hoppas ni kan passa på att vara ute lite.

Kram kram





Brallor...

I New York är tjejerna bra på det här med byxor, kolla bara:






bilder från style.com

Healthy in the morning

Börjar numera ett då jag jobbar kväll istället för två. Det leder till ändrade morgonvanor, hi hi.
Idag jag gick jag upp kl åtta! gick hur bra som helst (är morgontrött). Drack kaffe i sängen och läste tidningen, tog en Powerwalk och avslutade med en rejäl grötfrukost. Ibland är det så skönt att vara hälsosam.



Underbar hemlagad "kompott" som en kompis gjort full av härliga kryddor och valnötter. Mums!

Ha en bra tisdag!

Lite söndagsshopping

Idag vaknade jag upp till en underbar framdukad frukost. Snudd på hotellfrukost faktiskt. Min man hade ordnat, rosor och allt. Härligt!

På eftermiddagen åkte jag in till stan för lite shopping och fika med en gammal barndomsvän som är på besök.
Perfekt sysselsättning en sådan här grå söndag.

Detta följde med hem (plus lite annat smått och gott):


Hippiemoods


Har fått så många härliga viner på senaste tiden av underbara vänner så de måste matchas!

Nu blir det thé och resterna av Ben & Jerrys från igår. Sen tidig läggdags.
Natti natt

Lovely day!

Åh vilken fin dag vi haft.
Har överraskat mannen med att gå på Fläskvartettens Different Trains på Judiska Museét. Han hade ingen aning om vart vi skulle när vi satt på buss 69 mot Blockhusudden, he he.
Väl där var massa vänner dessutom!

Överraskad blev han men även jag då det var en mycket vacker och känslosam föreställning.






bilder från judiskamuseet.se

Efter föreställningen var vi så hungriga och sugna på Asiatiskt, Noodle House vore det bästa tänkte vi. Men det går aldrig få bord där.
Vi smög in innan de öppnat och etsade oss fast vid ett bord så vi kunde avnjuta deras fantastiska förrätter.
Jag tar alltid Nudelsoppan och Mannen tycker alltid jag är tråkig som tar samma.

Nåväl, mätta och belåtna är vi nu hemma i lugnet. Det blir film och glass ikväll, mer orkar vi inte med (dock besvikna på att de inte visar Hellboy 2 längre, snyft...).



Äntligen helg!

Åh vad jag har längtat till den här helgem, första helgen på flera månader som det inte är något inbokat. Förutom då att jag och min kille firar sex år tillsammans. Jag skall dra med honom på en överraskning kl 14:00. Kan berätta vad sen.

Det är mycket som känns skönt nu, min förkylning är över och på jobbet har jag och min kollega just avslutat sista konferansen av två. Vi har jobbat mycket för att få ihop dem och såklart varit spända på hur det skulle gå o.s.v. Det har gott skitbra så det känns så sablans gött.

Nu förtjänas det lite lyxig tid med älskade mannen. Hoppas ni får en underbar helg också!



Filmtips

Eftersom min plats i tillvaron för närvarande är soffan kan jag ju inte annat än att passa på och se film. Därför måste jag även tipsa om dem ifall de är bra.

Denna är absolut bra, gillar när man får komma bakom "traumat" som i det här fallet är en Stroke, och få se eländet utifrån personen som drabbats.
Det är lätt att ha föreställningar om att alla känner lika. Tycker att huvudrollsinnehavaren trots sitt tidigare sätt att leva anpassade sig och det känns så hoppfullt (han var chefredaktör på Elle).
 Sorgligt men ändå fint. Jag är ju som sagt sjuksköterska.

Extra plus för snygga de snygga kvinnorna och Max Von sydows porträtt av fadern.


bild från allmovie.com

Idag finns det en gnutta energi till att klämma fram ett inlägg

Hej, jag är sjuk och har legat däckad. Idag har jag orkat ta mig till datorn för ett inlägg, antar att jag håller på att bli frisk nu.

Vill bjuda på dessa otroligt vackra damer och deras vackra kläder. I en tid då modet mest verkar bestå av trasiga strumpbyxor och annat som ser skabbigt ut vill jag hylla kvinnlighet och kvalité.

På återseende/ the nurse


bild från style.com


bild från style.com


bild från popsugar.com


bild från popsugar.com


bild från popsugar.com




Busy Busy Busy

Hej hopp, hinner inte skriva många inlägg nu för tiden. Har haft fulla muggar, har ordnat med min livs första konferens tillsammans med en jobbarkompis och igår höll vi i den. Det gick skitbra! Så solt.
Dessvärre hade jag sett fram emot min lediga helg nu när det här var över men då straffas jag med en sablans förkylning som får mig däckad. Och vi skall ha Cocktailpart ikväll! Skitsur.

Skall kurera mig nu, någon som har bra tips?

Lyxdag

Idag har jag varit ledig och dessutom ej behövt plugga! Vilken underbar lyx. Har slappat fram till två sen åkte jag ut och gjorde lite ärenden på stan. Köpte bl a lite ekologisk hudvård. Sen slappat igen och läst tidningar och nu är jag hemkommen från underbar yoga med en kopp Yogite och passionsfrukt framför mig. Lycklig stund.



Namasté





Detta fann jag idag...

.... när jag surfade runt lite. Det får bli dagens inspiration.



bild från theskinnywebsite.com


bild från facehunter.blogspot.com

Nu blir det härligt med långpromenad, so long!

Min lördag

Idag har det varit underbart väder och jag har varit ute hela förmiddagen, underbart! dessutom har jag hälsat på min kompis underbara lilla bebis. Det är uppiggande att ha det trevligt innan man beger sig till jobbet. På väg till jobbet köpte jag med mig sushi till lunch. Ibland behövs inte mycket för att man skall bli happy happy.

Här kommer lite inspiration:


Fina ben.


Underbar kappa som jag gärna skulle mysa i samt fantastiskt hår!


Vill ha den där sjalen!

bilder från elleuk.com

RSS 2.0