Shopping eufori

Varit ute på stan hela dagen med en shopping kompis. Helt fantastisk dag, solen sken och det blåste kallt. Perfekt så att det fanns goda anledningar till att värma sig med kaffe mellan varven. Det är underbart att vara ledig på vardagar ibland så att man kan få ihop sådana här trevliga shopping/lunchdejter. Hi hi.











Tröjan är från H&M, det finns jättefina blå fällningar i som jag fastnade för. Skall matchas med strumpbyxor och klackar.
De blåa handskarna och strumporna är från samma ställe. Gillar blått uppenbarligen.
Jeansen gör sig inte rättvisa på bilden, sitter som ett smäck med utställda ben. Från Urban Outfitters.
Stövlarna är second hand, beyond retro.



Nu skall jag krypa upp i soffan med en kopp the och kolla på Livat i Paris



Lite måndagsshopping

Nu har jag klickat hem lite naturkosmetik igen, den här gången blev det dock ingen tandkräm med krita(!). Brukar beställa från bodystore.se och det är mkt billigare med te x Dr Hauschkas produkter. Men de har mkt mer än det. Jag gillar detta danska märke, billigt dessutom.

Så nu skall jag bli en skön mö inför vintern!

image68

Nu skall jag dricka en god kopp grönt te, so long/the nurse




Outfit

Blev en liten nätt "after work" på Riche (3glas skumpa direkt efter uppstigning typ, pust.). Nu blir det underbar man och god mat, trevlig helg!



/the nurse

TGIF

Åh så var det äntligen fredag, vaknat nyss med fina påsar under ögonen. Får allt piffa till mig och bege mig till stan för lite inspirerande helgkänsla. Lite svårt att komma igång bara, men kaffe är rätta medicinen.

De här kreationerna är SÅ vackra, suck...

image61

image62

image63

image64


Bilder från YSL vårkollektion






















Stress och trötthet

Oj, det här med att jobba natt var ett tag sen. Vaknade 17:00 och slänger nu i mig gröt framför datorn och skall springa iväg på yogan för att sedan springa iväg till jobbet. Pust.

image59

Bild från itsyoga.se

På tal om hår...

Vem vill inte har Sarah Jessicas hår?

image58
bild från posh24.se

Vill bli snygg

Idag skall jag börja jobba natt, har inte gjort det på ca ett halvår. Innan jag går på skall jag möta upp några vänner på stan. Därför är jag sugen på att piffa till mig även fast det kommer innebära att jag ser hemsk ut imorogn bitti klockan 07:00. Ha ha.

image54

image55
bilder från MAC


Två trender som jag älskar, eyeliner och röda läppar. Kvinnligt och elegant, dessutom ser man pigg ut också, precis vad jag kan behöva!

Höstshopping

Har köpt en alldeleles underbar och fluffig vinterjacka. Nu fattas bara ett par härliga stövlar. Vill ha ett par platta, gärna lite ridstövelstuk. Helst vill jag hitta dem second hand så jag kan hålla denna månadens budget (inte för att jag budgeterar, men ändå). Dessa från Top shop är lite åt det hållet

image51
Ju mer jag tittar på dem destå mer lutar det. ha ha.

Kanske med denna kavaj (från samma ställe) till, vill hitta en mysig klänning att ha under också. Då skulle det bli en komplett stass.

image52

Nu skall jag bälga  mig kaffe så kanske det blir mer inspiration efter jag städat och tvättat, pust.

RSS 2.0