VÅR!!!

Nu äntligen verkar som om våren kommit för att stanna. Vad kan vara bättre än att fira det med årets första löprunda. Gegigt men härligt;)



Skall springa tjemilen i år igen med min kära vän. Så nu är det bara att sätta igång. Springa 2 dagar i veckan och yoga två dagar i veckan. Underbar kombo.

Ha en bra dag där ute i det fina vädret/The nurse

Gullig kollega

Jag har en väldigt omtänksam kollega. Hon brukar ge mig skjuts hem ibland när vi jobbar samma pass. Det är väldigt uppskattat, särskilt när man jobbat kväll. Hursomhelst, hon tipsade mig om en butik som ligger nära där jag bor (vi diskuterade matbord på vägen hem). Tycker den verkar underbar:

http://www.zandvoort.se/p1-HEM.html

Nu skall jag äta lite Granola och sen ta en powernap.
Adios!

Härlig start på dagen

Godmorgon på er! Hade en fantastisk konsertupplevelse igår och har nu sovit som ett litet barn. Skall strax bege mig till Centralbadet för träffa tjejerna. Det är det positivia med att jobba som man gör, man kan ta en ledig dag tillsammans! Gillar´t!

Det här får bli dagens inspiration, supersnygg outfit!


bild lånad från stockholmstreetstyle.feber.se

Kultur!

Vår i luften och roliga saker inplanerade. Ikväll skall jag och mannen gå på Antony and the Johnsons. Inte illa va? Fick biljetter i julklapp och han måste ha hängt på låset för de sålde slut snabbt.

När jag vaknade vid 14:00 tiden så ringde söta Åsa, nu har vi planerat in Liljevalchs på tisdag. Det var ju tur det för vårsalongen slutar på söndag! Mycket kultur nu alltså. Det gillar vi ju.

Nu måste jag ta tag i den här dagen, en dusch ligger först på agendan...

Ciao!


Skönhet

Hejsan! Nu var det bra länge sen vi hördes, datorn är nu fixad!
Känns skönt att vara "back on track" men på någotvis har det varit ganska skönt också att vara datorfri. Kan nog vara nyttigt, liksom när min mobil gick sönder och jag beställde en ny. Det tog 3 veckor. Men jag överlevde.
Mycket handlar om vanor och jag tror det är bra att bryta dem ibland.

Nu skall jag åka till jobbet om en och en halv timma. Sitter fortfarande i morgonrock. Skall ta tag i den här dagen. Önskar jag var lika fräsch och stylad som de här donnarna. Så vackra!





Puuusss Puuuss!

Ofrivillig paus

Datorn havererade i helgen. Förhoppningsvis blir den fixad i helgen då min snälle bror kommer upp.
Som det är nu går den inte att starta...

Ni får vänta på nya blogginlägg helt enkelt.

Kram/ the nurse


grottmonstret...

Hej! Nu skall jag bli snygg!


Ansiktsmask från Kerstin Florian


Nagellack Essies Capri



RSS 2.0