Springbreak

En lite udda resa är beställd, nämligen till Haparanda.

image139
bild från haparanda.se

Efter en dag i spåret skulle det vara trevligt att besöka denna krog

eller denna och känna historiens vindslag



STHLM fashionweek

Det har väl inte undgått någon att det är modevecka i Stockholm. Det verkar vara en ganska hetsig tillställning och jag är inte överförtjust i de svenska designerna (för mkt svart och vitt). Men givetvis skulle det vara trevligt att få gå på någon visning, fick jag välja skulle det bli Acne, Whyred och Hope.

image136
bild från www.stockholmstreetstyle.se


Från Acnes visning:

image137
bild från stureplan.se


image138
bild från stureplan.se

Snyggingar

Åh vad flott det var på NRJ music award i Cannes. Den mest otippade att ha en smashing outfit
är väl ändå Celine Dion...

image133

image134

image135

alla bilder från posh24.se


Det bästa med att vara ledig vardagar...

Åh så skönt! Är nytränad, nyduschad och skall njuta av en god sallad samt den nya tidningen som säkert inte undgått någon modeintresserad. Därefter fika hos en god vän. EN trevlig måndag helt enkelt.

Ciao!

Lördagsnöje

Puh, nu är det bara en dag kvar på jobbet. Sen ledig två dagar. Ikväll blir det Darjeeling Limited och kanske en drink med mannen. Först måste jag vakna till efter min power nap.

Adios


Inte TGIF

Skall iväg och jobba snart, 6 dagar i rad... Suck. Laddat helgen med ett träningspass på morgonkvisten och nu blir det hårinpackning och mask. Få se om man blir lite mer motiverad efter det.

Ha en underbar helg!

80-talet

Hamnade av en slump framför TV:n i lördags och på Kanal 9 visade de "modedockorna". Hur fantastisk verkar inte den serien? Vore inte lyckan att vara yuppie? Svassa omkring dagarna i ända med stora mobiltelefoner och tuperat hår. Kolla in:

http://www.youtube.com/watch?v=uAZJQSmwp20





Dita

Är inget större fan av Dita von Teese men hon har onekligen stil. Finns det något mer bevis på det än den här bilden? Så snyggt med svart strumpbyxor och Louboutins matchat med röda naglar.
Ja, hon gör det bra.

image130

bild från imnotobsessed.com

Blickar mot våren

Är väldigt shoppingsugen. Än så länge håller affärerna på att REA ut det sista så någon vidare inspiration där får man inte. Tur att det finns nätshopping. Så kan man åtminstone få inspiration.

Så här skulle jag vilja gå klädd till vardags och fest


Från Chloe - mytheresa.com


Från Rich&Skinnyjeans - mytheresa.com


Från Marc Jacobs - mytheresa.com


Från Repetto - mytheresa.com


Från Fifibags - fifibags.se

Sen byter vi om till kvällen..


Från Azzaro - mytheresa.com

eller denna


Från Lanvin - mytheresa.com


Från Louboutin - mytheresa.com


Från Fifibags - fifibags.se



Morgonstund har guld i mund

Idag är det underbart väder! Har precis varit ute med hunden charlie som är på besök över helgen. Så uppfriskande! minns inte när jag var uppe tidigt en helg senast.
Den gamle hunden (11 år) har ett väldigt smittsamt humör, han är helt sprallig över att få vara i Stockholm och se så många snygga tikar...








Skodrömmar

Det är mycket dagdrömmande för tillfället. Dessa skor är HELT fantastiska. Frågan är om man skall unna sig ett par skor för det priset. Tål att tänkas på.

image117

från MrsH



Man kan alltid drömma...

Usch vad det är tråkigt väder ute. Är ju ledig och vill passa på att få njuta av lite dagsljus. Kollar resor på nätet istället och drömmer mig bort till palmklädda stränder och ljuva vindar. Framförallt skulle jag vilja ha solkysst hy och salt i håret!





Bilder från Capri i våras

Motivationen...

Slank in i den engelska butiken i söderhallarna. Med mig hem kom underara örteér. Är fortfarande motiverad och vad passar bättre att unna sig än lite välgörande. hi hi. Älskar förövrigt den söta butiken.

Nu skall här drickas thé, mums!








a womens right to shoes

Skulle behöva röja upp bland mina skor. Detta är egentligen inte min idé utan min käre pojkväns som börjar bli trött på dem. Han räknade till att jag hade 14 par bara i hallen. Då är garderoben full liksom alla par nere i källaren... Och jag som inte alls tycker jag har många skor utan alldeles för få... Dessa är bland mina favoriter:

image114



Ny vecka

Så var det måndag igen. Hade väldigt svårt att komma upp i morse trots en lugn och skön helg. Känns nu lite bättre med en stor starbucksmugg med kaffe. Vädret ser lovande ut idag och skall banne mig mota vintertröttheten med en promenad senare.Är ledig idag och måste passa på att njuta eftersom jag snart kommer jobba konstant i 7 veckor.

image113


Nu till tvätten, adios

Trötter

Oj, inte mkt sömn idag. Natten på jobbet var stressig och då har jag svårt att sova. Men nu är jag ledig och börjar inte jobba förräns på tisdag, lyxigt.
Skall in till stan och träffa min duktiga vän för att fira att hon kommit in på barnmorskelinjen.
GRATTIS!

Måste försöka få bort påsarna under ögonen bara, får bli ett litet minispa så här på eftermiddagen med gurka på ögonen. Sen skall jag nog köra på en svart outfit med pennkjol, svart tunn polotröja och de nya skorna. Får se hur det blir. Matchar med mina vanliga:

image111

image112

God helg på er!

Matcha

Jag är frälst i långa klänningar. Har redan ett par stycken men kommer införskaffa fler inför sommaren. Dock är det svårt att hitta skor till. Snyggast är platta sandaler tycker jag nog. Men vill man piffa till det med höga skall de helst vara lite "chunky" tycker jag. Något i denna stil: (minus den blåa färgen för min del men de är snygga).

image109

image110

båda från laredoute.se

Vårplanering

Surfade in på Haléns hemsida och hittade lite fina vår/sommarklänningar. Eftersom det planeras en resa till varmare och glassigare breddgrader skulle kanske någon av de här passa?









Inspiration

Tyckte den här klänningen var så vacker... Skulle inte ha något emot att bära den på något glassigt party.

image103

bild från style.com

I vår tror jag starkt på orange, tyvärr är det ej den mest lättburna kulör men på rätt person riktigt snyggt. Som i det här fallet.

image104

bild från style.com

Dag två

Motivationen och inspirationen kvarstår. Idag blev det en fräsch frukost:
Naturell yoghurt med 1/2 apelsin, en näve valnötter + lite andra frön
grönt thé

image102

Igår träffade jag en kompis på stan. Fikade och gjorde upp planer för 2008.
Det blev en sväng förbi Monki och en topp som var ursöt fick följa med hem,
har bestämt att jag inte skall shoppa men REA är ok....

So Long/ the nurse

Nytt år, nya tag

Åh vad jag gillar nystarter. De är fulla av förväntningar och motivation. Tyvärr brukar den där motivation vara sisådär en halv vecka, men ändå...

Den här gången är det dock annorlunda. Jag som är en livsnjutare, upptäckte till min fasa när jag var hemma hos mina föräldrar som äger en våg. Att jag vägde mer än jag trodde var möjligt. Det var inte ett roligt faktum men kanske nödvändigt. För nu fick jag mig en tankeställare. Alla goda drinkar och goda rätter betalar sig i form av bukfett. Som sjuksköterska vet jag att det är hälsofarligt och som den ytliga individ jag är märker jag att kläderna inte sitter lika snyggt. Alltså, en förändring krävs!

Men detta var ganska väl tajmat. Behöver nämligen dra åt min budget rejält då jag har en större resa att spara pengar till. Varför inte slå två flugor i en smäll, äta nyttigare och spara pengar. Tyvärr är det nog inte så enkelt att bara dra ner på matpengar utan även shoppingkontor kommer få sig en nystart detta år 2008. Men det känns lite fräscht att börja om på nytt med en ny livstil. Så nu sitter jag här med min äggrätt och dricker mitt citronvatten, MUMS!

image101

Hemma hos mor och far

Åh vad skönt att få komma hem till småstaden vid Vättern. Dricka Thé och ta långa promenader. Träffa vännerna som liksom jag flyttat ut.

Sådan här utsikt kan man njuta av när det finns snö. Tyvärr är det ju som alla vet snöfritt nu...


image99

image100

Gott Nytt år allesammans!!!



RSS 2.0