Fantastico!

Skulle gärna glida omkring i någon av de här under svala sommarnätter:)


från Bess, bild från net-a-porter.com




från Stella McCartney, bild från net-a-porter.com


Kavajer m.m.

Helt klart står det skrivet i stjärnorna att kavajen blir het i vår... Tycker Nicole passar bra i sin, det skall vara tajt mot löst tycker jag.


bild från theskinnywebsite.com


DWF RTW fall-10. Bild från style.com


Yoga och träning

Nu skall jag sova en liten lur innan det bär av mot nattjobb ikväll... För att orka jobba så mycket som man gör i Norge så är det bra att träna. Har ju de senaste åren utövat yoga och sprungit lite.
Här blirdet annorlunda.
Kollade upp massa yogaställen i Oslo, för det finns. Men jag har ingen att gå med. Så valet blev istället att börja träna på SATS med mina vänner. Var typ 100 år sedan jag gick på gym å pass. Hursomhelst, igår var jag på deras yoga, den var helt ok men långsam. Var ju deras enklaste yogapass så nästa gång blir det "advanced" eller Asthanga (som bara går på torsdagar klockan 07!!!). Saknar min yoga men jag vet att den alltid kommer finnas där och att den inte passar in i mitt liv just nu...






Namaste


Boots

Något jag gillar med Norge del 2. Att de har Boots! denna brittiska kedja är ju underbar att gå omkring i, kolla olika krämer och grejer. Skulle in dit idag för att köpa en ansiktstvätt och fick med mig det plus en lipplumper som skall vara grym. Återstår att se då. Mycket kul fanns det där i varje fall...



Puss!


Fina fisken

Något som jag gillar med Norge är fisken. Den är så mycket godare än hemma och även billigare, så det blir myckt fisk. Nu när resan är bokad är det bra att äta nyttigt och träna ofta så man är fit and ready!


Lax, citronpeppar,dill och rotfrukter med Rommesaus (ekologisk)


Seglarplaner

Hejsan, Long time no see...

Har varit busy busy med jobb. Men det ær ju bra så jag tjænar lite pengar. Pengar som kan anvændas på semester  till exempel;)

Idag træffades vi tjejer som hænger på stammhaket och diskuterade sommarplaner. De lutar åt att bli seglingssemester i Kroatien. Inte illa va? He he, jag har redan børjar drømma om bikinis och kaftaner, tænk att sitta och glassa i en snygg Missoni , med ett glas Champagne. Åh vad jag længtar!!!





 



Bilder från net-a-porter


RSS 2.0